Jobsøgning på apps storhitter – er du der?

Når du er til stede på apps – og dermed på mobilen – er du mere attraktiv for den digitale generation. Det er nemlig meget nemmere for ansøgeren at ansøge, og du har et bedre overblik over de modtagne ansøgninger.

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at jobsøgning via mobiltelefonen og apps storhitter. Det er en tendens, der i den grad er kommet for at blive.

Ansøgere fra den digitale generation bruger i langt højere grad deres mobiltelefon til at finde jobannoncer. Det er både på farten, men også hjemme i stuen. Er dit jobopslag ikke allerede synlig for disse potentielle ansøgere på de rigtige platforme, er det bare med at komme i gang.

Der er forskellige løsninger at benytte. Kigger vi på apps, findes der få forskellige job-apps. Disse apps fungerer i bund og grund som et samlingssted for ansøgere og virksomheder, der leder efter nye medarbejdere.

Populariteten af disse jobsøgnings-apps har medført, at der er rigtig mange ansøgere, der bruger disse apps. Når din jobannonce er synlig på disse jobsøgnings-apps, henvender du dig derfor til en langt mere relevant skare af ansøgere.

Disse forskellige apps åbner typisk også op for en mere overskuelig rekrutteringsproces. Dette gælder både for ansøgere og virksomheder. Som virksomhed kan du derfor lettere finde den perfekte kandidat til din stilling uden en masse besvær.

Kort sagt er der derfor en masse fordele ved at gøre din jobannonce tilgængelig på mobilen via jobsøgnings-apps.

Et af de vigtigste aspekter handler især om den digitale udvikling. For at være attraktiv over for den digitale generation, er du nødt til at være til stede på relevante digitale platforme. En rigtig god løsning er, at din jobannonce er synlig på jobsøgnings-apps.

Populariteten for disse apps er tydelig at se både ved ansøgere og virksomheder. Er du ikke til stede på disse apps, er der derfor stor risiko for, at det er konkurrenten, der løber med den topkvalificerede kandidat. Som en lille opsummering er job-apps et rigtig godt værktøj, der kan hjælpe dig med at skille dig ud fra mængden.


SimplyJob er Danmarks absolut største job-app. Vi har hurtigt indtaget en ledende position i markedet som værende en innovativ og data-drevet jobplatform. SimplyJob har i dag mere end 180.000 kandidater, der har sendt over 240.000 ansøgninger til vores 700+ virksomheder igennem tiden.

Har du lyst til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med jeres virksomhed med rekruttering, så kontakt mig endelig.

Oliver Skytte
Mobil: 81 61 60 10
Email: Oliver@simplyjob.dk